Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ελληνική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και παραγωγή βαπτιστικών ειδών, παιδικών ρούχων και αξεσουάρ. Κάναμε το ντεμπούτο μας στην αγορά σχεδόν 30 χρόνια πριν, με τη βαπτιστική συλλογή Lina Baby, με πρωτοποριακές ιδέες, μοναδικά σχέδια και ζήλο να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε μια σύγχρονη και διαφορετική προσέγγιση.Όλα αυτά τα χρόνια, δουλεύουμε με επιτυχία με εκατοντάδες συνεργάτες λιανικής σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό, εδραιώνοντας το brand name μας μέσα από την ποιότητα και την κομψότητα των προϊόντων μας.

Το νέο brand της εταιρίας, Angel Wings, δημιουργήθηκε το 2012 με σκοπό να δώσει μια νέα ώθηση στην προϊοντική μας γκάμα. Λατρεύουμε να σχεδιάζουμε παιδικά ρούχα με στιλ, φινέτσα και κορυφαία ποιοτικά υλικά, γιατί πιστεύουμε πως τα παιδιά αξίζουν πάντα το καλύτερο!

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε προέρχονται από αξιόπιστους προμηθευτές απ’ όλον τον κόσμο. Επιλέγουμε εκείνους που μπορούν και μας προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας υλικά – όπως λινό, δαντέλα, βαμβάκι, μουσελίνα και οργάντζα. Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά τα υφάσματα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Η φιλική στο περιβάλλον εταιρική πολιτική μας εκφράζεται μέσα από πρακτικές όπως η χρήση οικολογικών κρεμαστρών, ανακυκλώσιμων τσαντών και άλλων υλικών.

Ανακαλύψτε στην τελευταία μας συλλογή ότι χρειάζεστε για το πιο στιλάτο και κομψό look του μωρού σας!

Simplicity is the ultimate sophistication.

Keep it simple, keep it chic!